Koorküla Valgjärve lõkkekohad

Valgamaa, Sakala puhkeala
Ümbruskonna ilusaima liivaste kallastega järve kaldal on mõnus koht perepuhkuseks. Esimeses lõkkekohas on ruumi mitmele seltskonnale ning liivane rannaosa annab võimaluse ka vett proovida. Ujumisega peab olema aga ettevaatlik, sest järve põhjas asub endine „Mõisa ase“ ja rahvasuus räägitakse, et seal elavad ka vee-elanikud. Teine lõkkekoht sobib vähenõudlikule üksikule uitajale.
Telefon+372 526 1924
E-postinfo.soomaa@rmk.ee
Objekti tüüpLõkkekoht
Parkimisvõimalusedkuni 10 sõiduautot
VarustusEsimeses lõkkekohas on 1 lahtine lõkkease, pingid, 2 kaetud lõkkeaset, 2  katusealust laud-pinkidega, käimla, riietuskabiin ja puukuur. Teine lõkkekoht asub 300 meetri kaugusel järve kaldal, kus on lahtine lõkkease, pingid, lõkkepuude varjualune. Sinna saab juurde jalgsi ja rattaga. Juurdepääsuteel võib kahjustada autot.
Telkimisvõimalus Esimeses lõkkekohas on
lubatud paigaldada kuni 5 (4-kohalist) telki, teises lõkkekohas 2 (4-kohalist) telki.
Kattega lõkkekoht on
Lõkkekoht  2 lahtist lõkkeaset grillrestiga, 2 kaetud lõkkeaset grillrestiga.
Vesi Tarbevett saab järvest
VaatamisväärsusedValgjärve järv
Marjad-seenedSeened
LisainfoObjekti varustatakse lõkkepuudega.
Enne loodusesse minekut tutvu järgmiste juhistega: igaüheõiguse põhimõtted, kuidas looduses käituda ja prügivabalt looduses.
AsukohtJeti küla, Tõrva vald, Valgamaa
Objekt nr 36 puhkeala kaardil
Kohalesõitmise õpetusSõita mööda Valga-Uulu mnt ja keerata Piirilt vasakule (umbes 10,5 km Valgast). Sõita Piiri-Jeti mnt pidi umbes 13 km kuni peateeni, kust keerata vasakule Tõrva-Jeti-Valgjärve mnt-le. Sõita 1 km ja keerata vasakule kitsale kruusateele (suunaviit “RMK Koorküla Valgjärve lõkkekoht“). Sõita 700 m ja keerata paremale (viit „RMK Koorküla Valgjärve lõkkekoht“).
KoordinaadidLong-Lat WGS 84
laiuskraad: 57.901745
pikkuskraad: 25.875657
L-EST 97 x: 6419346 y: 611204