Lähme õue sügist märkama!

Harjumaa, Tallinna ümbruse puhkeala, Viimsi külastuskeskus

Selleks, et märgata sügise saabumist, ei pea linnast üldse kaugele sõitma. Loodus on igal pool meie ümber. Ka siinsamas, majaukse ja akna taga. Loodusel on hääled ja lõhnad, omad toimetamised ja saladused. Kel mahti vaikselt olla ja uurida, saab looduse salariigist teada nii mõndagi huvitavat. Programmi eesmärgiks on tunnetada loodust erinevate meeltega ning õpetada lapsele märkama loodust meie ümber ja seal toimuvaid muutusi seoses aastaaegade vaheldumisega.

Toimumiskoht: Tädu loodusõpperada, Harku metsa loodusrada, lasteaiagruppidele kokkuleppel Viimsi külastuskeskus

Seos õppekavaga

Programm toetab järgmiste õppe-eesmärkide ja õpitulemuste saavutamist: teab ja hoiab Eesti loodusväärtusi; teab, et inimene muudab oma tegevusega loodust ning peab seetõttu olema vastutustundlik; oskab looduses käituda; tunneb huvi ja austust eluslooduse vastu; suhtub vastutustundlikult oma elukeskkonda ja väärtustab säästvat tarbimist; väärtustab bioloogilist mitmekesisust.

Lisainfo

Looduses liikumisel on esmatähtis mugavus ja kaitse jaheda ning vihmase ilma eest. Oluline on, et riietus on kihiline ning et jalanõud ja üleriided on veekindlad.
Kui on soov vahepeal söögipaus teha, siis võtke kaasa enda toidukott.

Lisainfo kontakt:
info.viimsi@rmk.ee; tel: 6767 842, 513 9955

Omadused:


Teemad Metsaloodus
Sihtrühm Eelkool
1.-3. klass
4.-6. klass
ToimumisaegSügis
Grupi suuruskuni 25 õpilast + 2 saatjat, suurem grupp jagatakse eraldi programmideks
Kestus1,5-3 tundi
Raja pikkus2-6 km
Hind 25 inimest 70 EUR