Palumägede lõkkekoht

Hea külastaja!
• Arvesta kevadist ilmastikku ja teeolusid ja anna teedele aega taheneda. Ära lõhu oma sõidukit, loodust ega juurdepääsuteid objektidele.
• Ole tähelepanelik üraskikahjustusega kuusepuistutes - tugevate tuultega väldi auto parkimist puude alla ja ka rajal liikumist, sest kahjustatud puud on murdumisohtlikud.
• Sügis-talviste tormide ja rohke lume tõttu on kohati radadel murdunud või paindunud ja maasse külmunud puid ja oksi. Seetõttu võtab radade puhastamine rohkem aega, võimalusel liigu ümber takistuse.
• Kui märkad RMK objektidel või ligipääsuteedel olevaid takistusi (maha langenud puid vms), anna sellest teada e-postile loodusegakoos@rmk.ee
Mõnus rahuliku järveäärse puhkuse koht, kus väike liivariba järve kaldal võimaldab suplust ja lähedusest algav matkarada meeleolukat jalutuskäiku vahelduval maastikul.
Telefon +372 676 7122
E-postinfo.kiidjarve@rmk.ee
Objekti tüüpLõkkekoht
ParkimisvõimalusedInfotahvli juures olev parkla mahutab 10 autot.
VarustusParkla, infotahvel, laud-pingid varikatusega, 4 pinki, 1 kaetud lõkkease,1 lahtine lõkkease grillrestiga, puude varjualune, käimla
Telkimisvõimalus Lubatud paigaldada kuni 10 (4-kohalist) telki.
Kattega lõkkekoht on
Lõkkekoht 1 kaetud lõkkease,1 lahtine lõkkease grillrestiga.
Matkavõimalus Parkla infotahvli juures algab ja lõpeb Palumägede matkarada.
VaatamisväärsusedPangodi järv ja seda ümbritsev mõhnastik.
LisainfoEnne loodusesse minekut tutvu järgmiste juhistega: igaüheõiguse põhimõtted, kuidas looduses käituda ja prügivabalt looduses.
PiirangudLõkkekoht asub Pangodi maastikukaitsealal, tutvu piirangute ja kaitse-eeskirjaga siin. Vajadusel küsi lisainfot Keskkonnaametist (+372 662 5999, info@keskkonnaamet.ee).
FailidKaitseala trükis välja antud Keskkonnaameti poolt 2015. a. Lae PDF
AsukohtKambja vald, Tartumaa. Objekt nr 50 puhkeala kaardil.
Kohalesõitmise õpetusSõita Tartust 13 km Võru suunas, sealt paremale Otepää suunas, sõita 10 km, Kodijärve mõisapargi juurest keerata vasakule ja sõita 1,4 km ning taaskord keerata vasakule (puidust viit PALUMÄED). Mööda metsateed on lõkkekoha parklani umbes 800 m. Järve ääres asuva lõkkekohani tohib minna vaid jalgsi.
KoordinaadidLong-Lat WGS 84
laiuskraad: 58.191444
pikkuskraad: 26.574536
L-EST 97 x: 6452963 y: 651384